NOVOMATIC Global

No location found

Contact
News

*kötelezően kitöltendő mező

Vállalatirányítás

A cég hosszú távú sikerének biztosítása

3 fő részleg együttes munkája biztosítja a cégcsoport hosszú távú sikerét: Compliance management, Minőségbiztosítás, Befektetés & Innováció.

Compliance Management

A NOVOMATIC tekintetében a "Compliance Management System" számos olyan szempontot foglal magában, amelyek egyértelműen tartalmazzák az erkölcsre és a vállalati értékekre vonatkozó etikai kérdéseket is. Megfelelően szeretnénk viselkedni – és nem csak olyan tekintetben, hogy betartjuk a jogszabályokat. Célunk, hogy munkatársaink is betartsanak olyan erkölcsi normákat, amelyeket vállalati szinten fontosnak tartunk. A lejáratás, gúnyolódás, diszkrimináció – például – természetesen tiltott magatartásnak minősül a belső jogszabályaink szerint. Az egyén személyes magatartása és saját meglátása az etikus magatartásról viszont sokkal fontosabb, mint bármely szabályozás vagy büntetéstől való félelem.

Ezt a gondolkodásmódot különféle módszerekkel segítjük. Egyrészről, minden munkavállalónk kézhez kap egy Magatartási Kódexet a munkába állás elején. Ez egy bizonyos viselkedési formát vetít előre és útmutatást ad bizonyos etikai és magatartási kérdésekben, mint például: pénzmosási tevékenység megelőzése, adatvédelem és személyes adatokkal való visszaélés.

Másrészről, időről időre különféle továbbképzéseket tartunk, melynek célja, hogy különböző, aktuális témákat ismertessünk meg munkavállalóinkkal, illetve felhívjuk a figyelmüket azok be nem tartásának a következményeire is.

NOVOTRUST bejelentő portál

A NOVOMATIC AG csoport vállalati kultúrája a Magatartási Kódex normáin alapul, és minden üzleti területen a "Mindig megfelelni" elvét követi. Ez a gyakorlat biztosítja a jogi előírások és a vállalati értékek betartását - a személyes felelősségvállalás előmozdításával is. Mindannyiunknak kötelessége felismerni és megelőzni a bűncselekményeket, hogy elhárítsuk az ügyfeleinknek, munkatársainknak és üzleti partnereinknek okozott károkat.

Szeretne bizalmas jelentést küldeni jogi megfelelési osztályunknak? A védett NOVOTRUST portálon keresztül bármikor elérhet minket:

Minőségbiztosítás

A Minőségbiztosítási részleg szerves része mind a termelési, mind pedig a szolgáltató részlegeknek.

Üzleti szegmenstől függetlenül, a NOVOMATIC törekszik a folytonos fejlődésre, ezért a belső folyamatok megóvása érdekében különféle külső tanúsítványokkal rendelkezik, hogy a legkritikusabb visszajelzéseknek is megfeleljen: A NOVOMATIC cégcsoport legtöbb leányvállalata évek óta folyamatosan rendelkezik ISO 9001 tanúsítvánnyal. A belső folyamatok fejlődését az évenkénti ellenőrzés és a háromévenkénti újraellenőrzés biztosítja.

 

Befektetés & Innováció

A NOVOMATIC-nál az innováció és kreativitás fő fontosságú a vállalati értékek között. Hogy miért tartjuk az Innováció managementet kiemelkedően fontosnak: mivel egy vezető nemzetközi szerencsejáték-technológiai cég vagyunk, ezért elengedhetetlen, hogy ne csak kövessük a trendeket, hanem diktáljuk és irányítsuk is azokat, így megtartva a stratégiai pozíciónkat a piacon. Az Innováció management tehát az új ötletek szisztematikus tervezés, kivitelezése és kontrollja a cégcsoporton belül.

  • Contact
  • News

Contacts

Cégközpont és termelés

Cégközpont és termelés

NOVOMATIC Hungária Kft.

Tel.: + 36 96 575 000
E-mail: hungaria@novomatic.hu

Termelési tevékenység
NOVOMATIC Hungária Kft. - VESZKÉNY
Veszkény
Fő utca 186.
9352
 

Szerencsejáték

Szerencsejáték

NOVOMATIC Hungária Kft.

Tel.: +36 23 332 071
E-mail: hungaria@novomatic.hu

Szerencsejáték eszközök forgalmazása
NOVOMATIC Hungária Kft. – BUDAÖRS
Budaörs Gyár utca 2. (Szilárd Leó utca)
2040
 

Bevásárlóközpont

Bevásárlóközpont

MEDITERRANO Üzletház

Tel.: +36 99 508 316
E-mail: info@mediterrano.hu

Üzletház üzemeltetés
MEDITERRANO Üzetház
Sopron
Lackner Kristóf utca 33./A.
9400
 

News